26/9/11

Entradas Sitges 2011, ya a la venta


Ya se han puesto las entradas a la venta, ha sufrido un cambio de entidad de Caixa de Catalunya ha pasado a Servicaixa, pero vamos que las condiciones siguen siendo las mismas. Había escuchado que las comisiones aplicadas por La Caixa eran mayores, no es cierto.

ENTRADES (IVA inclòs)

8 euros Secció Oficial Fantàstic a competició, Secció Oficial Fantàstic Panorama, SitgesFamily, Secció Oficial Noves Visions, Secció Anima’t, Secció Seven Chances, sessions especials.
6 euros Secció retrospectiva i homenatges (Sitges Clàssics). Menors de 14 anys per a la secció SitgesFamily.
7 euros Sessions Anima’t Curts, sessió SOFC Curts i sessió SOFP Curts.
10 euros Maratons, programa doble i sessions en 3D.
12 euros Maratons del 16 d’octubre, gala d’inauguració i gala de cloenda.
4 euros Classes magistrals (Sitges Fòrum).

ENTRADES ESPECIALS (IVA inclòs)

Abonament Matinée: 99€
Vàlid per a accedir a les sessions de l’Auditori, durant tot el festival, en la franja de les 8:30 h - 12 h - 15 h (no inclou les sessions en 3D ni les maratons del 16 d’octubre). El pots comprar fins al 6 d’octubre, només a través de ServiCaixa.

Butaca VIP*: 295€
La manera més còmoda de no perdre’t cap pel·lícula des de la teva butaca preferent. Tindràs la teva pròpia acreditació i podràs gaudir de totes les sessions de l’Auditori durant tots els dies del festival, incloent-hi la inauguració, la cloenda i la marató de l’últim dia*. La pots comprar fins al 6 d’octubre, només a través de ServiCaixa.

Localitat Numerada (LN)
Les sessions de tarda, vespre i nit de l’Auditori disposen d’un nombre limitat de butaques numerades. Amb aquesta entrada, per 2 € més, no hauràs de córrer per a aconseguir una bona localització.

ABONAMENTS FANTÀSTICS**

Abonament de 20 entrades: compra 20 entrades per a 20 sessions diferents i t’aplicarem un descompte del 20%.
Abonament de 10 entrades: compra 10 entrades per a 10 sessions diferents i t’aplicarem un descompte del 10%.
Aquests Abonaments Fantàstics es podran adquirir a través del Call Center de ServiCaixa (902 33 22 11) i a les taquilles.

Más información en la Web del Festival.

No hay comentarios:

Publicar un comentario